THE 4 SEASONS

THE 4 SEASONS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The 4 Seasons. Meer weten? Ontdek meer

29 mrt 2022 om 13:07 Gadverdamme! Kanker vieze diepvries eten van je
28 nov 2021 om 20:33 Heerlijk eten mooi verzorgd prima op tijd
25 nov 2021 om 20:18 2 uur en een kwartier op eten gewacht. Geprobeerd te bellen en wordt niet opgenomen. Aan de deur was gezegd ja ik ben alleen. Werd continue opnieuw uitgesteld op een doordeweekse dag. Het eten is oké, grote porties. Niet voor herhaling vatbaar
7 nov 2021 om 21:09 Goed gegeten en meer dan genoeg. Bezorgingstijd was 60 minuten en dat was vooraf aangegeven.
7 nov 2021 om 21:05 Prima eten Goed verpakt en warm Alles was voldoende Ik vroeg het eten om kwart voor 6 te bezorgen, ze gaven aan rond 6 uur En dat was ook zo , top dus
7 nov 2021 om 19:35 Top eten, restaurant maar dan thuis. Bezorging duurde iets langer dan eerst gezegd, maar we werden keurig op de hoogte gehouden en was nog warm.
31 okt 2021 om 19:56 Heerlijk eten. Helaas was de patat koud en het ijs gesmten
30 okt 2021 om 7:53 Het restaurant belde netjes om aan te geven dat ze 90 min nodig hebben om te bezorgen.Daar zijn we akkoord mee gegaan. Het werden 120 minuten helaas. Bij het nabellen om te vragen of ze onderweg waren was de toon niet heel prettig. Eten was prima
26 okt 2021 om 9:33 Het eten was zeker niet het 2 uur wachten waard. Etens was prima maar eerst stond er 25 minuten en vervolgens werd het 2 uur later pas bezorgd… beetje jammer.
25 okt 2021 om 20:38 Het eten was heerlijk . En mooi op tijd geleverd . We gaan hier zeker nog eens bestellen .
24 okt 2021 om 21:54 Keurig op afgesproken tijd gebracht. Allemaal heel netjes verpakt. Lekker warm ondanks de afstand. Het eten was erg lekker en ruim voldoende porties.
24 okt 2021 om 7:39 Het eten was super lekker. Netjes ingepakt.